Прољећни радови на уређењу дворишта

Средина прољећа је идеална за садњу цвијећа и уређивање вртова у чијој ћемо љепоти уживати идућих неколико мјесеци. Цвијеће које се сада посади украшаваће наш екстеријер све до почетка јесењих киша.

Управо из тог разлога су током мјесеца априла и маја извођени интензивни прољећни радови на уређењу дворишта наше Установе, окружене прекрасним, пространим, зеленим површинама.

Велики је значај уређења и стварања пријатног  природног окружења за кориснике наших услуга. На тај начин се развија и еколошка свијест, те осјећај да смо и ми дио природе. Тако сви заједно стварамо навику да смо окружени зеленилом и да природу као и здравље треба његовати, чувати и цијенити.

Да би се обогатило то прелијепо природно окружење наше Установе, засађено је неколико стабала, направљена су три цвијетњака, уређена је сјеница и прилаз испред Хитне помоћи, а планирају се средити и обновити све клупе у дворишту. Порет тога набављена је и мини трактор косилица за одржавање парковских површина Установе.

Напомињемо да смо препознали велики значај уређења и стварања пријатног природног окружења за све и учинили све што је у нашој моћи да се и запослени и посјетиоци осјећају што љепше док су код нас.